петък, 25 ноември 2016 г.

ИЗ ДНЕВНИКА НА ЕДИН АНТИХРИСТ...!

Снимка: budha2 - Blog.bg
Напоследък в интернет пространството избуяха какви ли не екземпляри…! Интернет наистина даде възможност за изява на всеки, в каквато и да е сфера, където го сърби, или не го сърби. Такъв е случаят с коментирания тук фейсбук-профил, който не посочваме детайлно, защото няма смисъл да му правим излишна реклама.

За какво става дума, ето само част от постовете във въпросния фейсбук-профил: „…ХРИСТИЯНСТВОТО-ЛЪЖАТА НА ЕВРЕИТЕ! Преди всичко съм българин и не смятам да се кланям на еврейски пророци!...”.

Ето така мисли един млад човек, който видяхме във въпросния профил във Фейсбук. Но той не спира до тук, хейтът спрямо Християнството се изражда в откровена ксенофобия с постове като: „…Националсоциализма не е просто идеология! Националсоциализма е начин на живот! Да живее БЯЛА ЕВРОПА! Да ЖИВЕЕ ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ!  Къде си ФЮРЕР, да поведеш Арийските народи!?...”. Навсякъде запазваме правописа на „автора” на въпросните писания…!

Лошото е, че омразата към Християнството и породената от това ксенофобия намира и политически привкус с постове във въпросния фейсбук-профил като: „…Комунизъмъ се завръща с пълна сила... Със него идва и болшевизма, което значи, че Бялата раса още веднъж ще бъде подложена на геноцид! Честните и почтенни хора, ще бъдат ограбвани и държавата ще дънне до фалит! А ние националсоциалистите ни предстои страшна борба и идеологическа; и за държавното благо! Нека духът на Древните Арийски отци бди над нас и БългАрия да пребъде!...Комунизма е антибългарска идеология…”.

Така се развива един класически неофашист днес, в 2016 г., в България. Ограничение, откровена тъпота, пълна липса на познание за реалните процеси в съвременния свят, изопачаване /умишлено/ на средата, пригаждане към условията на насилие и измисляне на война, поради липсата на реална такава!

До това води липсата на образование, и гражданско, и духовно, до това води бездуховността, липсата на вяра и насока, както и посока! Така се поражда един съвременен социопат, който твърди: „…Днес бил световен ден на толерантността... К*р за всички толерасти и антифи! ….Трябва здрав национализъм! В чистия му вид!....”. Това издава безсилие, което кристализира в откровена простотия при пределянето на нации в света: „….Индия...Земя чифутска...”. Това е върхът на интелектуалната и духовната  арогантност на един „модерен” антихрист.

Той обаче не свршва до тук и си позволява дори и да проповядва в своя бесовски опортюнизъм: „…ВСЕКИ КОЙТО РЪСИ ОБИДИ СРЕЩУ ФЮРЕРА, ЩЕ БЪДЕ АВТОМАТИЧНО ПРЕМАХНАТ ОТ ПРОФИЛА МИ! НА ХОРАТА С МОИТЕ ВЪЗГЛЕДИ, ЩЕ КАЖА: ХАЙЛ ХИТЛЕР!...”, което би трябвало да стане обект на службите за сигурност в държавата!

Краят на прегледа на този „уникален” фейсбук-профил, който е колкото антихристиянски, точно толкова и античовешки, завършва с отчаяното безделие на един млад човек, синтезирано в следния негов пост: „…Кажете ми някакъв много страшен филм с духове, демони или психо?...”. Това е ежедневието на едно много малко и жалко създание, което вътрешно страда от това, което представлява , но няма сили да се пребори със самия себе си и се задълбочава в собствената си порочност…!

За фейсбук-групата "Православни новини"


Няма коментари: