вторник, 13 октомври 2015 г.

СИДЕРОВ КЪМ РЕПОРТЕРИ: НЕ ВИ СТИСКА МИЛИЧКИ!

Снимка: dariknews.bg
Волен Сидеров, който беше в центъра на скандал в центъра на София,      обвини журналистите от btv и Нова телевизия, както и други журналисти, че не им стиска да правят разследвания и да разкриват, кой продава наркотици в центъра на София, която по думите му е клоака и  - „едно ужасно място, където всеки ден се продават наркотици”! 

Не Ви стиска, милички, каза към репортерите политикът, обвинявайки ги в пристрастност и бездейственост към този проблем.

В кадри, излъчени в сутрешния блок на Нова ТВ, Сидеров обвини с усмивка журналистите, които не правели и интервюта с премиера Бойко Борисов.
 „Държат Ви поне на пет метра от него, в парламента”, заяви лидерът на партия „Атака”, като каза още, че той постоянно е обграждан от журналисти, които го разпитват, докато премиерът е пазен от гардовете му.

На въпрос, защо е правел проверка на въпросния магазин за наличието на продажба на наркотици, Сидерова заяви, че не е правел проверка и попита журналистите, дали те не биха правили такъв сигнал и защо не го правят. Отговорът от репортерите беше, че те не са проверяващи органи, а Сидеров контрира, че той също не е.


Репортерите го попитаха, след като не е проверяващ орган, тогава защо е правел проверка на подаден сигнал до него за продажба на наркотици? Отговорът от лидера на „Атака” беше, че всеки трябва да реагира към такива сигнали, което, според него, е обществен дълг. 

За sbj-bg.eu

Няма коментари: