събота, 10 октомври 2015 г.

МНОГО ПРОФЕСИОНАЛНО ТОВАРИЩ СИДЕРОВИДЗЕ…!!!

Снимка: kletinovini.com
Лидерът на „Атака” отново се намери в епицентъра на скандал, провокиран от самия него. На някакъв „клек-шоп” в центъра на столицата ни се били продавали наркотици. Ако това е вярно, едва ли злоупотребил с алкохола  депутатин е най-подходящият, за да вземе необходимите мерки за неутрализиране на подобно престъпление.

Не обаче този скандал е толкова важен, макар че е важен, защото е пореден, но едва ли е последен! По-важното е поведението на Сидеров спрямо журналист от национална медия. На въпрос, какво се е случило, депутатът пита в контра, дали журналистът изпълнява поръчка…! Няма отговор, няма опит за обяснение, има абсурден контра-въпрос! Това е стандарт. 

Журналистът се опитва да се доближи до друг, за да потърси отговор, но Сидеров върви успоредно с него, без да го докосва, но с тялото си му препречва пътя…! Твърде професионално, не носи отговорност, защото на практика не пипа с ръце журналиста, но го препятства, да си върши работата.

Това е отработено, ако след това го обвинят, ще се види на кадрите, че той наистина не пипа с ръце журналиста. Това е търсено действие, което служи за прикритие на поведение! Езикът на тялото, това владее господинът, който се оказва най-професионалният скандалджия в республиката ни! Само че изглежда забравя, че първо, идат избори, второ, рублите няма да го правят вечно недосегаем, а и хората сами ще стигнат до изводи, които ще им покажат, че демонстративната и агресивна арогантност вече не само не са на мода, но са проява на доста ниска проба личностен „морал”.

И пак журналист е виновен, изпълнявал поръчка…! Дори това, че някой се опитва да заснеме случката с телефон също притеснява лидера на „Атака”. Ами господине, намирате се на обществено място, не сте си в къщи, освен ако не сте приел държавата ни за своя лична бащиния! Навън може да Ви снима всеки, когато и където си поиска, защото навън не сте защитен вид, както в парламента, заради златния си пръст….!

Въобще така наречената „поръчка” стана твърде модерна за политиците ни, като не им изнася нещо, хоп – журналистите изпълнявали поръчка, а че те разследват техните именно, политически поръчки, това едва ли е от значение…!

До кога ще има електорални единици, които докато гласуват сякаш са в кататонен ступор, до кога ще отиваме до изборните урни като овце, овце ли сме бе хора, ….!? Идват избори, сега е време разделно, сега е моментът да покажем червен картон на червените рубли и веднъж завинаги да изкореним това канцерогенно заболяване от родната ни действителност!

Иначе пак ще търпим пиянски изстъпления на ямболски глигани из центъра на София и по летищата….! А обяснението ще е, че депутатът има право има и имунитет…!


Твърде удобно, господин депутат, твърде професионално и удобно! Но нали знаете, депутатството е до време, ама простотията е до гроб…! 

Няма коментари: