понеделник, 14 септември 2015 г.

„ЖЪЛТИТЕ МЕДИИ” БИЛИ ВИНОВНИ ЗА НЯКОИ ОТ „VIP”-ПЕРСОНИТЕ НИ

Започна поредният сезон на „Биг брадър”, този път в неговия „VIP”- вариант. Така наречените ни „VIP”-персони всъщност предстои да ни представят основно „битка” между „чалгата” и „естрадата”, така се очертава. Темата обаче, освен че е доста стара, вече е и доста изтъркана, но в „къщата” има и някои „VIP”-персони, които, според коментатори били влезли вътре, за да си „изчеткат” имиджа. А той, според някои, бил позавехнал, защото за това били виновни така наречените „жълти медии”.

Понеже въпросните медии пишели постоянно против тези персони и те били вкарани едва ли не насила в лустрото на „недостойни” хора. Сега, с настоящото предаване, те щели да си поправят имиджа.

Само че, започваме да се питаме, както всеки път през последните години, това ли са така наречените ни „VIP”-персони – почти залязващи естрадни звезди, отдавна „съсирени” чалга-„изпълнители”, с претенции за „блажна” политика и….още нещо…/!/, странно популярни и сериозно сексуално озадачени съвременни „певци” и тук-там някоя бивша, или настоящата, а защо не дори и бъдеща плеймейтка…!

Това е родният VIP, с малки изключения, разбира се…! Това е така нареченото терапевтично шоу, което трябва да ни даде за пример едни известни хора, които са известни с това, че са известни, някои от които още преди да са влезли в шоуто, вече мрънкат, а както обикновено, за това са виновни медиите, този път, така наречените – „жълти медии”.

Вярно е, че този тип медии наистина понасипаха огън върху някои от тях, но и след това ги покриха със златна пепел..!

Каквото и да ни очаква от тук нататък, истината е, че „жълтите медии” може да са първопричина за нещо, но далеч не са основна причина за характерни хронични състояния и поведения. Социалният експеримент, наричан „Биг брадър” и този път ще ни остави до бездъх от тлъста и добре осолена VIP-овщина…!

И като се замисли човек, колко кавички са използвани в този текст, може сам да си намери истината за ТВ-„феномена”, а за да стигне до нея е достатъчно просто да погледа…!

За sbj-bg.eu

Няма коментари: