понеделник, 7 септември 2015 г.

ВИДИНСКИ ЙЕРОМОНАХ ЗАМЕСЕН В МАМОНСКИ РИТУАЛ…?

В Европа вече има нова държава, която се нарича екологично княжество Онгъл. Държавата е основана от българин има претенцията да е първото екологично княжество в света. Онгълът се намира на границата между Сърбия и Хърватия…!

Според князът на Онгъла, Миломир І Богданов, ничията земя между България, Унгария, Хърватия, Сърбия може да се превърне в гнездо на тероризъм и да взриви Европа.

Проблемът всъщност идва от нещо друго. ДупничанкатаДаниела Борисова бе приета за поданик на новото българско княжество Онгъл. Тя бе посветена като нов поданик на специална церемония в катедралния храм „Свети Георги Победоносец” в Дупница в присъствието на бившите военни – князът и държавният секретар Цветан Ночев.

Посвещаването бе извършено в кръщелната на черквата, в присъствието на йеромонах Максим от Видинската митрополия, който е от Дупница. С този ритуал Борисова получи званието унтерофицер.

От Видинска митрополия излязоха със съобщение, вкоето твърдят, че йеромонах Максим е застанал за да помазва вярващите в храма,без да има общо с неприето, нецърковно и недуховно събитие, с което се петниимето на духовниците и на Църквата. Добре де, ама същият този йеромонах, не е ли видял, че тези хора вършат някакви странни ритуали в църквата, в която се намира той…? Този йеромонах, късоглед ли е, че не забелязва такива нарушения, или има толкова силен астигматизъм, че погледът му е обърнат наопаки, та пак не е видял…?!

„По Божията воля някой /трябваше/ да поеме властта и ние се нагърбихме с тази тежка задача”, споделя „князът”! Кой обаче му даде това право, не е ясно. Той директно с Бог ли си комуникира, че е „получил” такова височайше благочестие…!?  

Въпросните „князове” и „държавни секретари” са бивши военни, единият дори е бивш генерал…от Българската армия…!

Това ли е най-подходящото занимание на някои бивши военни – да се занимават с формирането на нови княжества из ливадите на Сърбия…? Това ли са достойните български офицери и генерали, които като се уволнят от армията са като отвързани…, хукват да стават князе, царе, императори, рицари, масони, а някои – дори направо мамони…!?

Стана ясно, че въпросната, вероятно бъдеща „баронеса” на „княжеството”, Даниела Борисова е приятелката на убития Иван Тодоров-Доктора и е дъщеря на бившия следовател от Районна следствена служба-Дупница Георги Васев. 95-годишният дядо на жената поддържа изключително добри съседски отношенияс премиера на България г-н Борисов, защото имат къща до неговата...!

Смущаващо е, че „ритуалът по посвещението“ е извършен в катедрален храм, в прсъствието на каноничен йеромонах от Видинска митрополия! Скандално е също така в храма да се внасят оръжия като саби и ножове…какво е това – кръстоносен поход ли, що ли…?!

И накрая, въпросното „княжество” Онгъл, как така се намира между Сърбия и Хърватска!?  Справка от уикипедия сочи, че: „Онгъл (или Онглос) е първото поселение на Аспаруховите българи след заселването им на Долни Дунав през втората половина на VII век. Укрепеният лагер и едноименната местност се намирали в района на дунавската делта, но точното им местонахождение не е установено безспорно. Предполага се, че укрепеният лагер на прабългарите е бил на несъществуващият днес остров Певки – в Дунавската делта”. Как така изведнъж Онгълът се оказа на едни 300-400 км. по-на запад…!?

Г-н президент, вероятно не Вие сте дал пагони на този „български” генерал, но все пак, като главнокомандващ, ще реагирате ли, макар да става дума за запасен /безопасен…!?/ генерал от армията…?

Г-н премиер, под носа Ви стават странни неща…!

Ваше Светейшество, Ваш клирик се прави на ни лук ял, ни дори мирисАл, докато се вършат мамонски дела в православен храм…!

Е, какво ще последва от това и ще последва ли въобще нещо…?


Няма коментари: