четвъртък, 12 януари 2017 г.

ОБЩЕСТВЕНОСТТА В ЗАЩИТА НА ДИРЕКТОРА НА 51-ВО УЧИЛИЩЕ

Снимка: vsichkinovini.com
„Изводът е един: не се доверявайте дори и на близките си, къпете се и спете винаги добре облечени”. Такъв оригинален коментар остави в социалната мрежа преподавател, който коментира темата за директора на 51-во училище Асен Александров, чийто голи снимки лъснаха в мрежата преди дни. Автентичността им обаче все още не е потвърдена, а въпросният директор вече получи широка обществена подкрепа и от колеги, и от родители, а и от ученици. 

Дори и популярният политик Владимир Каролев, в знак на съпричастност, също публикува свои голи снимки с коментара: „…Докато чакате в нетърпение Прокуратурата да каже, дали директорът на 51-во СОУ Асен Александров и съветник на Министър Кунева е публикувал снимки в социалните мрежи с порнографско съдържание, я кажете дали и аз да не си подам оставката. Че ето тази снимка след едно мое къпане в Страшното езеро в Рила от юли 2016 си е чиста порнография…. Особено на моите години… И ако някой от някъде има по-порнографска моя снимка, да я публикува, че нещо ми е скучно напоследък! P.S. И ако може спешна проверка на прокуратурата, че не съм сигурен, аз ли съм на тази снимка…”!

„Злепоставянето от край време у нас се използва като оръжие за отстраняването на кадърните професионалисти”, коментира преподавател. Друг колега пък смята, че „…да си прави някой голи снимки, при положение, че не е порно актьор, е патология!”.


Като цяло коментиращите в социалните мрежи питат, защо директорът да няма право на личен живот, „Кунева или Плевнелиев да не би да не ходят голи, но никой не ги показва!”. 

За teacher.bg

Няма коментари: