понеделник, 8 юни 2015 г.

СЪСТОЯНИЕТО НА СТАРОЗАГОРСКИЯ ВЛАДИКА Е СТАБИЛНО, ТВЪРДЯТ ОТ БОЛНИЦАТА

Старозагорски митрополит Галактион.
Снимка: www.starazagora.utre.bg
Старозагорски митрополит Галактион е в стабилно състояние от сутринта и към момента. Това, което е било диагностицирано в спешното приемно отделение, спрямо състоянието в момента е едно и също”, заяви специално за фейсбук-групата „Православни новини”, изпълнителният директор на УМБАЛ „Проф. д-р Стоян Киркович” - Стара Загора, доц. Йовчев.

По думите му, вече е начислена терапия, направен е скенер на мозъка, кръвни изследвания и биохимия, извикани са и консултанти и кардиолози, както и невролози.


Малко по-рано опитахме да се свържем с клиниката по Неврология към същата болница, където е настанен владиката и където попаднахме на дежурен лекар, който отказа да коментира състоянието на Галактион Старозагорски, както и отказа да ни свърже с когото и да било, който би могъл да даде още по-конкретна и точна информация за състоянието на митрополита. 

Стана ясно обаче, че във вторник главният лекар на същата клиника ще излезе с информация за състоянието на митрополит Галактион и предприетото лечение. 

За фейсбук-групата "Православни новини"

Няма коментари: