неделя, 6 април 2014 г.

„ПРИПАДАЛКИ” ПРЕСЛЕДВАТ ЧЕРНОРИЗЦИ…!


Снимка: galinabg.blog.bg

Жени-„припадалки” преследват монаси от родната ни църква. Неотдавна дама, която се казва „Руми”, беше кандидатка за „съпруга” (!!!) на пловдивския митрополит Николай. Дамата явно не знае, че монасите, всички, без изключение, които са от така нареченото черно духовенство, или „черноризци”, нямат право да се женят, или да съжителстват в съпружески отношения, под каквато и да е форма, защото се счита, че те са „женени” за църквата!

Оказа се обаче, че въпросната „Руми” си има достойна „колежка и това е „Невена”, която също е от Пловдив, от където е и „първата дама” на Пловдивската епархия. Въпросната „Невена” буквално е луднала по един от архимандритите ни в една северозападна епархия на БПЦ. Влюбената дама не се ограничава само с това да е апокрифно скандално известна, ами дори активно се изявява във „Фейсбук”, където профилът на въпросния архимандрит, нека да го наречем с кодово име „Пракилоп”, е залят от любовни признания, които колкото са наивни, детински и смехотворни, толкова са и глупави, нескопосани и безсрамни!

Въпросната „Невена” пише на 14 април 2012 г. в 22:21: „…аахх, защо съм толкоз слабохарактерна, що се отнася до монаси и свещеници, защо съм тяхна робиня а не те мои...........” и по-нататък следва крайно неуместното при такива скверни сказания: „Амин!”. Тя обаче не се ограничава до тук. Следва още по-нахалното и почти сакрално откровение на 11 февруари 2012 г. в 22:35: „Господ се колебае и аз се колебая! бих съгрешила с вас, архимандрите!”. Тук почти ни спира дъхът от наглост, безочие и…искрен, дълбок и естествен смях!

Момичето обаче се самонахъсва и продължава почти свирепо, на 19 март 2012 г. в 14:36: „Защо ли като ви погледна и виждам мъж който е обект на моите желания?!?” и тук,…(О, Небеса…!), следва отговор…! Въпросният архимандрит „Пракилоп” удостоява това „заблудено” момиче с отговор, който звучи колкото двусмислено, толкова, за съжаление, и окуражаващо: „хахахахахахаха...... знам ли и аз, защо?!”, някак „мяукащо” заявява въпросният клирик, вместо да изтрие такива писания и „немедлено” да блокира профила на разбеснялата се „скверница”.

До тук сме свидетели на „любовна игра”, в която вече участва не само една тотално „заблудена” девойка, за да не кажа направо „луда”, но и цял един достолепен, коскоджамити архимандрит от БПЦ…!

Следва някакъв плах, по-скоро неосъзнат опит за признание от страна на палавата „Невена”: „сигурно съм прекалено голяма грешница или господин Архимандрита е прекалено привлекателен за мен?!”, но веднага след това, „болестта” отново взема връх: „мхм даже си го представям как под расото е гол?!?О Аз?!?”.

Момичето изпада почти в „амок” на 6 април 2012 г., когато заявява: „строг но справедлив господар, ще падна в коленете ви искам да ме любите понеже робинята ви е ненаситна и с непокорна руска кръв! възбуждате ме!”. На следващия ден тя добавя: „…бих го съблякла господаря си със удоволствие и бих го накарала да се чуства най-щастлия мъж на света, стига да поиска…” Тя казва, че „…ще изпълнява заповедите на великия Архимандрит! дори би се съблякла гола заради строгия си господар!”.

И всичко това е на стената във Фейсбук-профила, под различни снимки на архимандрит „Пракилоп”. Чудя се, кой човек, бил той архимандрит, или най-обикновен мирянин, ще позволи това да му се случва буквално „под носа”, на собствената му фейсбук-стена…, освен ако…(…не смея дори да си го помисля…)!

Както пише друг Фейсбук-потребител от същите диалози, или монолози, който е с никнейм „Keep Walking”: Коментарът е излишен, лечение трябва!”.


За novinite.bg

Няма коментари: