четвъртък, 1 август 2019 г.

АМЕРИКАНСКИ КОРАБ „ИЗЧЕЗВА“ ВЪВ ВРЕМЕТО И ПРОСТРАНСТВОТО

Предполага се, че американският
военноморски охраняващ кораб
USS Eldridge е бил направен невидим
.

Експеримент доказва теорията за сливане на електромагнетизма и гравитацията

Има една известна и доста любопитна история с американския военен, охраняващ кораб „Елдрич“, която датира още от 1943 г. Става дума за това, че при определени електромагнитни лъчения корабът изчезва. Дали това е възможно, до колко е осъществимо, дори и днес, дали въобще е вярно, донякъде е и въпрос на гледна точка. По-интересното обаче е, че историята се разказва и от професор Лъчезар Филипов -
научен секретар на новосформирания Световен консорциум за връзки с извънземните, който е и професор.

За какво става дума? Филаделфийският експеримент е военноморски експеримент, за който се предполага, че е бил проведен във Филаделфия, Пенсилвания, САЩ около 28 октомври 1943 г. Експериментът е познат още като Проект „Дъга“.

Предполага се, че американският военноморски охраняващ кораб USS Eldridge е бил направен невидим (или „забулен“) за вражеските устройства.

Историята за експеримента е смятана за мистификация. Американският военноморски флот твърди, че такъв експеримент не съществува и детайлите по историята противоречат на добре познати факти за кораба, както и на законите на физиката. Историята отразява въображението на хората, подкрепящи конспиративната теория.

Обясненията на експеримента претендират, че той се основава на единната теория на полето на Айнщайн. Теорията се базира на математически и физични обосновки на едни от основните природни сили – електромагнитното излъчване и гравитацията. Казано с други думи – теорията слива в едно електромагнетизма и гравитацията. В резултат на това, успешно ще може да се манипулира светлината, което на практика би довело до невъзможността на човек да види определен обект, светлината около който е изкривена. Независими учени твърдят, че Общата теория за полетата позволява използването на електрични генератори, с помощта на които да се извърши изкривяване на светлината около даден обект, вследствие на което той става невидим за човешкото око.

Има мнения, че корабът е преминал
през черна дупка, която била отворена
заради силния електромагнетизъм,
въпросът обаче е, как се е върнал?
Първият експеримент е проведен на 22 юли 1943 г. и води до почти пълното „изчезване“ на корабът „Елдрич“. Екипажът на кораба твърди, че по необясним за тях начин, някои от моряците са си сменили местоположението в кораба. Един от тях разказва, че в началото на експеримента се е намирал на палубата, а след това се е озовал в нивото под нея. Опитът бил повторен на 28 октомври 1943 г., тогава „Елдрич“ не само станал напълно невидим, но и практически сменил местоположението си. За секунди корабът се „телепортирал“ до Норфолк, Вирджиния (на разстояние 320 км.), където е бил забелязан от очевидци.

Професор Лъчезар Филипов разказва, че първоначално в проекта е бил включен и Никола Тесла, който всъщност е отговарял за осигуряването на такова електромагнитно излъчване, което е трябвало да свърже гравитацията със създаденото поле и по този начин да се постигне ефект на изкривяване на пространството и времето. Именно по този начин е възможно на теория да се извършва преминаване на големи разстояния буквално за секунди. Това са и предположенията на професор Филипов за възможностите евентуални извънземни цивилизации да пътуват до нашата галактика и да се завръщат в тяхната за минути.

Кадри от филма - "Експеримента Филаделфия",
където според очевидци, части от телата
на хора от екипажа се били буквално „вградили“
 в металната конструкция на кораба,
след самия експеримент.
Едно малко отклонение на основата на изкривяването на време/пространството в гравитационна аномалия може да обясни някои днешни неясноти. Ако сега се пътува до луната за седмица, а до края на галактиката ни за 270-300 светлинни години, то това може да се сведе до 1 час и съответно до една седмица, ако се изкриви време/пространството, твърди професор Филипов в едно свое телевизионно интервю.

Според учения, Никола Тесла е постигнал имено това, той е разбрал, как точно да свърже гравитацията с емектромагнетизма, в следствие на което се е получил ефект на изкривено време/пространство. Въпросът обаче не е само в това да се постигне такъв ефект, въпросът е процесите в него да мога да се управляват. И понеже Никола Тесла е бил против това в експеримента в Пенсилвания да участват хора, той се оттегля. Не са били ясни последствията за хората, защото мъртвата материя – металът на кораба може да реагира по един начин при евентуално изкривяване на гравитационното поле, но живата материя – хората – не е ясно, как биха реагирали и Тесла е бил напълно прав, както показват и резултатите от експеримента по-късно.

На негово място в Проект „Дъга“ е назначен друг учен, а Тесла умира малко след това при доста съмнителни обстоятелства, като дори и записките му по проекта уж не са били открити.


Никола Тесла -
10 юли 1856 г.-
7 януари 1943 г.

Хора са вградени в метала

Очевидци на експеримента „Филаделфия“, или Проект „Дъга“ твърдят, че са видели, как след края на ефектите, хора от екипажа били буквално вградени в металния корпус на кораба. Обяснението на учените е, че ако при изкривяването на време/пространството е бил достигнат ефект на разграждане на материята до степен на атомно разпрашаване, след това, при обратния процес на материализацията, вероятно нещо се е объркало. Така се е стигнало до ефекта, при който, когато материята отново се „събира“, атомите да не се подредят по съвършено същия начин и това е възможно да е довело до така нареченото „вграждане на хора от екипажа в самия метален корпус на кораба, гледката на което е била наистина зловеща.

Няма коментари: