вторник, 7 октомври 2014 г.

Магдалена Ташева: “Атака” не влиза в коалиции


Снимка: БГНЕС

“Атака” не би влязла в коалиция в този парламент, ние не влизаме в коалиции. Партия “Атака” предложи изборния туризъм да се ограничи със закон, чрез въвеждането на принципа на уседналост”, заяви специално за novinite.bg, Магдалена Ташева от партия “Атака”.

“Това, че “Атака” влиза в новия парламент не е новина”, коментира Ташева. Тя добави, че е много изненадата от “бруталността на паритя ГЕРБ в местната власт”. Ташева обърна внимание на дейността на заместник-кмета на община Родопи, Таня Бочукова, относно правото за получаване на заверено копие от секционния протокол. Ташева заяви, че са били крити секционни проитоколи и от кандидати, както и от членове на СИК, застъпници, представители и наблюдатели. Ташева обърна внимание и на нарушение в 37-ма секция в тракийското село Устино, където преобладаващото население е мюсюлманско, където не бил посочен броят на действително подадените гласове.

“Роми стояха на гроздове по училищата, явно чакайки да се вдигне офертата. Всички селища, където има макар и малка цигано-мохамеданска махала бяха заляти от изселници”, посочи едно от “остриетата” на “Атака”.


“Местан каза, че зад него стоят 500 хил. български гласоподаватели. Зад него стоят 500 автобуса от Турция и той като нищо може да стане първа политическа сила. Ако дойдат още половин милион “гласоподаватели”, той може да стане и министър-председател”, коментира Магдалена Ташева.

За novinite.bg

Няма коментари: