сряда, 1 август 2012 г.

Българите предпочитат испанското крайбрежие и Лазурния бряг


Снимка от Александър Цицос


Третият по големина европейски туроператор предлага динамични оферти

За първи път през това лято българските туристи имат възможност да организират индивидуални почивки, чрез динамични пакетни оферти с включен полет от София. Услугата се предлага у нас от българското представителство на третия по големина туроператор в Европа REWE Touristik-DERTOUR-България, чрез партньорската им мрежа от над 90 български туристически агенции, съобщиха от компанията за Bulgaria On Air.
Най-предпочитани летни дестинации за такъв тип продукти продължават да са испанските курорти като Коста Брава, Коста дел Сол и Коста Дорада. Българите прояват интерес и към Лазурния бряг, както и към забележителностите на френското крайбрежие и към не толкова масови дестинации като остров Сардиния и крайбрежието на Неапол в Италия.
Градският туризъм също се радва на интерес от българските туристи през летните месеци, като австрийската столица Виена е сред топ дестинациите, заедно с други перли на Европа - Рим и Париж.
Пакетите включват полет от София, оформени на базата на динамични цени, които осигуряват най-добрата цена в момента на резервацията.
Едно от най-изгодните текущи предложения е за посещение на испанското крайбрежие през септември, в Коста Брава, на цена от 412 евро на човек, за седемдневна почивка, в 4-звезден хотел, с включен полет от София. Цената е за човек в двойна стая, с включена закуска. Подобен пакет за същия период за хотелите в Лазурния бряг се предлага на цена от 826 евро.
Една от примамливите оферти за градски туризъм е тридневно посещение във Виена в 3-звезден хотел на цена от 260 евро с включен полет и закуска на човек в двойна стая.  

Венцислав Жеков
за Bulgaria On Air

Няма коментари: