вторник, 22 октомври 2013 г.

Има ли място еротичен модел в НЕК?


Елена Миланова, представила се като дългогодишна служителка на НЕК, пусна пост в социална мрежа, с който изразява възмущението си от нова колежка – Елена Бончева, която се оказа еротичен модел.
Тук обаче възниква въпросът, и какво от това?! Свободното си време, човек може да уплътнява, както намери за добре, стига разбира се да не нарушава законите, а това да си еротичен модел, поне все още не е нарушение на законодателството ни!
Ако въпросната Елена има необходимото образование, ако има и изискуемия стаж, ако наистина е експерт в областта, в която работи, какво значение има, дали е еротичен модел, квартална зарзаватчийка, или бели-денс-танцьорка...! Нима да си алпинист например, би било скандално, защото и това е вид забавление за свободното вмреме...!?
Няколко часа след като публикува информацията, Миланова я изтри от профила си във facebook. Защо? Дали пък сама не осъзна, че може би свободното време на човек е негово лично пространство, което все пак би трябвало да се ползва от известна неконвенционалност..., или просто се засрами от собствената си конвенционалност!
Прекалената консервативност понякога доста напомня за порочна разюзданост, за това, хайде да не си придаваме вид на непорочно заченати, намирисва на попрестояли яйца...!

За novinite.bg

Няма коментари: