неделя, 24 август 2014 г.

ЗА ПСИХОПАТИЯТА, СЕКСЪТ И…МОНАСИТЕ…!


Снимка: vicenterbg.blogspot.com

Колко ли трябва да си откачен, да не говорим  - напълно луд, че да стигнеш до там, да правиш скрита камера на монах, какъвто и да е той, каквото и да е направил, за каквото и да иде реч, …за да изкараш пари от това….?!

Журналистът Светльо Ангелов-Портос подхвана отново темата за гей-скандала в Троянския манастир. Че има гей-скандал, явно има, няма как да няма, че има гейове, след като има гей-скандал, явно и това го има, само че гейовете не са тези, за които се каза че са,…явно…!

Така и не можах да разбера, що за странна птица трябва да си, щото да стигнеш до там, да изнудваш монах…! Добре де, на какво се надяват, да станат милионери ли…, е как ще стане това, от заплатата на монаха ли, дето я има, я няма 300 лв.…?!

Странното е, че зад въпросните „опитни мишки”-тип морализатори, които излизат по телевизията, за да ни обяснят, че не знам си кой монах бил гей,  стоят истински архимандрити и епископи. Явно е вярно, че много от църковниците ни просто няма какво да правят по цял ден, че и нощ и се чудят, как да си намерят забавление и го намират, като правят скудоумни скандали, в които забъркват нищо неподозиращи други монаси, журналисти, че и полицията и съдебната система!

Сякаш си нямаме друга работа, че да се занимаваме с глупостите на някой болен мозък нейде из затънтените епархии, дето незнайно защо, някой е решил да отмъщава на свой събрат. Дали пък случайно не става дума за ревност,…истинска болестотворна ревност!? Някак на недоразвита любовна история намязва всичко. Като в недовършен, блудкав роман…!

Излиза едно момче по телевизията, да каже, че е спал с монах! Абе аланкоолу, кой те пита, пък и кой го интересува, с кого си си лягал и какво си вършил под олекотената си завивка..!? Какво трябва да е интелектуалното, че и моралното ниво на един човек, че да стигне до тук, да се излага като фалшива „първескиня”, при това по телевизиите, само и само да докаже нещо, което първо е съшито с бели конци, второ, силно крещи за това, че има поръчител, трето, този поръчител почти ясно прозира, че е от вътре, от Църквата, а четвърто-най-вероятно е точно този, за когото всички си мислим…! ?

Темата за гейовете в Църквата е стара, вероятно колкото самата нея. Само че, странното е, че тя все се появява, спира и пак се появява,…до кога ще е така. Не разбраха ли някои, че това вече е изтъркан рефрен!? Хората не се интересуват от това, защото нито може да се докаже, нито – в повечето случаи има нещо вярно, а и дори и да се докаже, …какво от това…нима не знаехме, нима не сме чували, нима това е изненада…!

Хайде да не се правим, че не знаем, че гейовете са част от обществото ни, защото иначе някак изглеждаме като щрауси, които се опитват да се скрият, като си забият главата в….земята…само че се оказва, че тя е постлана….със „жълти павета”…!


И още, освен в обществото, вероятно гейове има и в Църквата, само дето някои, дето се опитват да се правят на моралисти, пак в същата тази Църква, не са никакви гейове, а са си живи педали…! Както казваше един познат: „Най-мразя парцал да ми се прави на пешкир…!”!!! Така се става медийна звезда за няколко МИНУТИ(дали пък не сбърках в последната дума и вместо буквата „У”, не трябваше да напиша „Е”)…!?

Няма коментари: