сряда, 14 декември 2016 г.

В ДЪРЖАВАТА И УЧИЛИЩЕТО ЛИПСВАТ ОБЩОПРИЕТИ СТРОГИ ПРАВИЛА!

Снимка: Педагози БГ
Аномалии има там, където няма равноправие и равновесието е нарушено! В държавата и училището липсват общоприети строги правила, както и стриктно следене за спазването им. Това води до деградация във взаимоотношенията и в качеството на усвоените знания. Това смята предопадаветел който изрази мнението си в социалните мрежи. Според него, стриктното спазване на основни правила спира възможността на някои етноси да се жалват, че спрямо тях се проявява дискриминация и да се привикват учители под натиск да се извиняват.

Според предодавателя, това е гавра с човешката личност и психика! Учителят едва ли ще издържи дълго на този родителски и директорски натиск...! А родителите трябва да разберат и осъзнаят факта, че без строг ред и спазване на общоприети правила не може да има добри учебни резултати!

Това не е в полза на никого-нито на децата им, нито на обществото, нито на самите родители! Родители и учители трябва да си помагат, а не да водят войни, защото децата в случая нищо не печелят. Колкото се може по-скоро трябва да се излезе от този омагьосан кръг, е мнението на учителя, който твърди, че изразява мнението и на своите колеги.


Темата постави началото дискусия, която се води предимно впсоциалните мрежи, но показва, че преподавателите се интересуват от актуалните проблеми в образованието и което е по-важно, имат мнение и го изразяват свободно във формата, в който считат, че ще достигне до максимален брой техни колеги и граждани.

За teacher.bg

Няма коментари: