четвъртък, 15 януари 2015 г.

Поп анатемоса Джон Кери в София


Снимка: Михаил Стоянов, topnovini.bg

Намери си белята държавният секретар на САЩ в София. Не стига, че се утрепа от път, докато стигне до тук, а накрая роден поп взе, че го анатемоса.

На протеста на русофили, които се бяха събрали пред сградата на БНБ, столичен поп също присъства, при това в пълно бойно снаряжение – расо, кръст, свещена книга, само дето килимявка нямаше, но това не му попречи да е достатъчно активен „протестър“.

Всъщност, русофилите и атакистите протестираха срещу Кери, защото щял да донесе американските ценности, които според тях се основавали на хомосексуалните бракове, ГМО-то, шистовия газ и ...още нещо!

Явно въпросният столичен поп, който незнайно по какви причини протестира заедно с русофилите и атакистите, приема тази борбата срещу тези „ценности“.
Кой го е изпратили, или пък поне му е разрешил да ангажира Църквата с протести срещу държавния секретар на САЩ, не е ясно. Дали въобще е свещеник, това също не е съвсем ясно, особено заради следното.

Един от организаторите на русофилския протест накарал въпросния Божи служител да анатемоса Кери. Тогава расоносецът енергично произнесъл проклятие и срещу Америка, и персонално срещу Джон Кери /поне не е объркал името му с актьора Джим Кери/...!

Така Държавният секретар напусна родината ни с проклятие, което беше произнесено от неизвестен /за сега..../ поп! Едва ли ще го застигне проклятието, защото нито попът е поп като хората, нито пък протестиращите срещу Кери успяха да покажат някаква смислена организираност, като повечето неща у нас..! Дано все пак държавният секретар на САЩ не пострада впоследствие,...поне да не го мислим и него...! 

За фейсбук-групата "Православни новини"

Няма коментари: